rifmer.com Карта сайта

***********

Як хочу подих твій відчути
як хочу цілувати у вуста,
надію маю, ти не проти,
бо доля моя не проста.

І я сказати хочу, що кохаю
І поцілунок як завжди…
Нічого я не вимагаю
За все що було ти прости.

І телефон держу в долонях
І я в чеканні гаю час.
Неначе я маленька поні
Що все стоїть там десь в лісах.

Незнаю скільки треба років,
Незнаю скільки треба днів,
І не потрібно нам мороки
Що зла бажає нам усім.

Я відкриваюся для тебе
Я віддаю усе що є
І я незнаю, що для тебе
Важніше у житті над все.

Уже пройшло не мало днів
Уже пройшло годин не мало,
Чому ти ще не відповів?
Моє кохання так жадало…

Я так люблю тебе давно,
І в перші дні тобі я віддалася.
Хоча це було так давно,
Зате тоді я не здалася.

І зараз я сижу в імлі
Й не знаю що мені робити
Я бачила усі ці дні,
Незнаю як оце прожити.


Рейтинг произведения: 0,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:


Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.