rifmer.com Карта сайта

на самоті

Колись буває щось вперше
Для цього існує життя
Серед цієї пустелі
Для тебе з»явилася я.

Не шкода тобі мого серця
І сліз з моїх ясних очей
Воно тобі болем озветься
За те, що так кривдиш мене.

Пригадую твої поцілунки
Обійми та ніжні слова
Солодкі як мед стосунки
Від яких боліла голова.

Дай Боже знайти тобі іншу
Яка тебе полонить
Гадаю, вона буде не гірша
Згадай потім цю мить.

Ти бачиш, я вже не плачу
Моє серце вже не болить
Я побажаю тобі удачі
І ще одного…палко полюбить.


Рейтинг произведения: 0,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:


Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.