rifmer.com Карта сайта

Мне падабалася адна жанчына (на беларускай мове)

Мне падабалася адна жанчына.
Нават — трохi болей!
Адно яе iмя — ужо прычына,
аб якой я не скажу нiколi.
Адныя вiльготныя вочы яе -
дастатковы матыў злачынства,
якое нiчога табе не дае,
акрамя пачуцця учынка.
Бо што турэмныя краты?
Страты у памерах свабоды i ежы.
Гэта цi ж хiба страты?!
Я ж не стану нейкiм кастратам,
я толькi змяню адзежу.
А потым, пасля зноў магчыма
Знайду новы шэраг iмен,
i новая будзе жанчына
кружыцца у вiхуры дзён.
I новыя будуць вусны
Будзiць не раз у начы.
I новыя будуць спакусы,
ад якiх нiкуды не ўцячы…

Мне падабалася адна жанчына.
Нават — трохi болей.
Адно яе iмя — ужо прычына,
аб якой я не скажу нiколi..


Рейтинг произведения: 9,50
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:

АлисаПетрушка - "9"
Partizan - "10"

Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Комментарии (6)

  1. Мне понравилось. Романтикой веет…красивые образы…

    Но теперь несерьёздно…
    Я тiже тако хiчу.

  2. Васіль, твой ЛГ бабнік! Але гэта не навіна у сеняшні час:)

  3. А чаму ЛГ? Можа гэта аўтабіяграфічны нарыс :)

  4. «I новыя будуць вусны
    Будзiць не раз у начы.
    I новыя будуць спакусы,
    ад якiх нiкуды не ўцячы…»

    Так заўсёды ў вас — у мужыкоў!:-((

    За родную мову — аграменны плюс. I чаму толькi мала хто гаворыць на ёй?..:-((

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.