rifmer.com Карта сайта

Боже, як швидко минають роки

Боже, як швидко минають роки,
Рани нові заповняючи змістом,
Душу відкрив би тобі залюбки,
Та нажаль вже опалене листя.

Може колись, ми зустрінемось знов,
Чемно очима вітаючись в скруті,
І зрозумієм, що сука-любов,
Даремно сплутала маршрути.


Рейтинг произведения: 0,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:


Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.