rifmer.com Карта сайта

То буду Я

Як заболить у тебе голова,
Самотнє серце забажає втіхи
Ніхто не допоможе.
Тільки Я.
А як заплутаєшся в виборі доріг
І телефон по-змовницькі замовкне.
Хто допоможе, хоча втрата незначна?
Знай. То буду Я.

Повір. Я знаю, ти страждаєш теж.
Та об’єднатися рішучості немає.
За тебе інша дума голова
І Я.
У тебе не навиворіт душа.
Мені здається, що брехливих розвелося…
Та віру в тебе зберігаю
Тільки Я.

Усі борги життю я поверну.
Молитимусь, бо втратити боюсь.
Чекай мене. Як Мрія, як Весна
Прийду до тебе
Тільки Я.


Рейтинг произведения: 0,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:


Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.