Людина
Людина створена
Для того, щоб помилятися, так?
Але чому зробили так?
Чому не можна, щоб вона була ідеальна?
Адже вона здатна
На такі подвиги
Для себе і коханої людини,
Для рідних і батьківщини!
Людина здатна кохати!
Кохання – це те почуття,
Яке здатне окриляти,
Це те почуття,
Яке неможливо словами описати!
Оценки: