Життя котре дала матуся
Життя, а що ви знаєте про нього?
Життя- воно завжди твоє,
Тобі дала його матуся,
Так поважай його тепер.
без неї, ти не знав би світу,
Не бачив гори та ліса,
Не дихав би оцим повітрям,
Та не купався ти в річках.
Не знав би, що таке обійми,
І ласки. й радощі в очах.
Так поважай же ти матусю-
Вона у тебе є «ОДНА».
Оценки:
а одна на каком языке в кавычках? и зачем она дала його? тепер(ь) ей поважать его так…вообщем, сочувствую я этому Життя…