КАСМІЧНАЕ ПРЫВІТАННЕ (санет)
Ноччу кругла ў маладзіка
Сметанкова свеціць бель,
Зоркі тоненькая піка
Зноў знаходзіць сваю цэль.
Светам бездані ўсплывае
Рэха Шляха з Малака,
Нібы хтосці пільна дбае,
Каб не гасла вед рака,
Нібы хтосці чула чуе,
Колькі трэба сноў Зямлі,
Нібы літасна турбуе
І кахае, і шануе,
І надсэнсава хвалюе
Цудам зорачным палі.
Оценки:
Дорогой Евгений! Улыбчивый Вы наш, что же Вам помешало УЛЫБНУТЬСЯ МНЕ, тем более под Новый Год?! :) Наверно, слишком много было адресов, которым надо было рассылать улыбки. Сочувствую! Успехов Вам и всего наилучшего в Новом Году!
Борис! если глянете внимательно,то там виден ,но я совсем недавно обзавёлся компом,и улыбаться смайликом не всегда могу,не получается.А Вы — один из немногих кому мне легко улыбаться в старом и Новом году!
очень красиво написано.
спасибо.
мало, конечно, я поняла, но!
«Зоркі тоненькая піка
Зноў знаходзіць сваю цэль.» — понравилось
и вот это «Нібы хтосці пільна дбае,
Каб не гасла вед рака,
Нібы хтосці чула чуе,
Колькі трэба сноў Зямлі». а остальное не поняла…тема от меня далёкая…
а як жа прыемна бачыць родную мову ў прасторах гэтага цудоўнага сайта!