rifmer.com Карта сайта

Боль

Сильний той хто смак невдач
пізнав,
Ніхто не вартий сліз з твоїх
очей,
Молю я Бога, щоб тебе підняв,
На колінах всіх недоспаних
ночей!
Ти сильна,знаю сильна, як
ніколи
Твоє життя мого бажання сенс,
Безліч ми перебороли,
Дай ти нам ще один шанс!
Сонце ранком завжди
тебе чекає,
В твоїй усмішці все його
тепло,
Так болячи, колИ тебе немає
В тобі натхнення спокій
віднайшло
Тобі простягую долоню,
І відповідь від тебе хочу мати
Відпустить, знаю царство сну з
полону
І зможу знов тебе я обійняти


Рейтинг произведения: 0,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:


Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Комментарии (3)

  1. мабуть не «болячи» а «боляче». Ще у двох місцях не зрозумів :
    1) На колінах всіх недоспаних ночей
    2) Безліч ми перебороли.
    за рідну мову дякую, але гарну оцінку поставити не можу. даруйте.

  2. А назва вірша у Вас якою мовою? Якщо українською — то мабуть «Біль»

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.