Рідна Земля
Боже врятуй Україну!
Боже врятуй наш народ.
Нашому роду немає рівних,
Ми єдиний оплот!
Боже не треба нам слави,
Треба єдність й любов,
Синами своїми можеш пишатись,
Хай тільки не л’ється їх кров.
Ми єдина держава,
В нас багата земля,
Чужої землі нам не треба,
Нам треба тільки своя!
Ми діти козачої сили,
Наши жінки-матеря.
Ми всіх своїм серцем зігрієм,
Святая наша земля.
Оценки:
Sekator - "10"llirik83 - "4"
Ура, товарищи! Не дадим в обиду нашу землю и наш народ!
Оплот))
«не л`ється»)) а не «не ллється», не?
Да уж, «як парость виноградної лози»…
«Боже врятуй Україну!
Боже врятуй наш народ.»
«Чужої землі нам не треба,»
Что-то знакомое -
Боже, благослови Америку…
Боже, благослови мадьяров…
«не нужен нам берег турецкий и африка нам не нужна».
«Нашому роду немає рівних,
Ми єдиний оплот!» — о ком здесь?
Если бы: «Зенит — чемпион» — куда ни шло, а «мы — лучшие» — так дойдёт до проверки…
Слава Богу.Прокоментировали.А то уже четвёртый стих представила Вашему вниманию и тишина…..Вот она самая популярная тема.За критику спасибо,я её обожаю.Мне нужно учиться а для этого Вы меня учите.Спасибо.
Сейчас поищу и другие ваши стихи
Любов-кров — не ново. Где-то на сайте есть уроки по стихосложению, если интересно.
Спасибо большое.Учту.
Боже, врятуй Україну
Люд від смертей збережи!
Серце держави в руїнах -
Думай, кажи, не мовчи!