Вірш про Жука (из раннего)
По травичці Жук повзе.
В нього чорні роги.
Потім лізе на асфальт
Посеред дороги.
Поглядає навкруги:
Де б його присісти,
Де сховались вороги
І чого б поїсти?
Потім лізе у трубу
Із труби на палку,
Вилізає на пеньок
І жужить в жужалку.
Озирається з пенька
Чи немає лиха,
Бо повинна приповзти
Чарівна Жучиха.
Оценки:
Лилит Мазикина - "1"
Ранний Добрый-такой непосредственный и милый, плюс-плюс-плюс.;)
+++++++++++++++++
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дуже мило)))
Зачёт! Была б моя воля, это учи ли бы дети:)