Украина
Україна
Україна в нас єдина ,
Любить нас як мати сина .
Її ми будем шанувати.
Як матусю захищати.
Ми її сини й дочки.
Її любі діточки.
Тож давайте разом жити ,
Працювати і радіти.
Будем Господа просити
Наш рідний край благословити.
Він молитви всі почує
Україна це відчує.
Тож давайте шанувати
Україну нашу мати!!!
Оценки:
Sekator - "1"Алия - "1"
Пробіглася по верхівках Ваших робіт, і переконалася у тому, що Ви таки маєте бути юним)))
І це чудово)
Обовязково пишіть)
Усе що має прийти, прийде з часом, якщо будете мати бажання.
І майстерність….
І розуміння)
дякую