Велыкодень
Великодень — день господень,
Це Христове свято,
Людей святкує так багато.
Христа Ісуса воскресіння -
Це свято справжнього спасіння.
Він гріхи усі прийняв,
На хресті Він помирав.
А на третій день воскрес,
І піднявся до небес .
Кожен ,хто повірить в Нього
Після смерті буде з Богом .
З наших сердець і до небес,
Лунає дзвінко
«Він воскрес!!!»
Оценки:
Sekator - "1"Алия - "1"
Ого, круто! Оказывается в голове у 11-летнего человека не только майнкрафт