Победа
Майже кожна перемога –
Це тернистая дорога.
І за неї всі стояли.
А не з неба вона впала.
Перемогу заслужили
Не за копійки купили.
Вона одержана не легко
Багато є людей полеглих.
Своє життя вони віддали
Віддали із усім що мали
За Україноньку рідненьку
За їхню любу,рідну неньку.
Щоб мир був у їхній Країні
Прекрасній рідній Україні!!!
Автор готов к любой критике. Смелее!
Оценки:
одержана — отримана
Одержана може бути, але знову відсутня мелодія.
Ритм. (Розмір у вірша не витримано).
І мило, але…
Автор, Ви мені вибачте, але такі рядки у мене частіше вискликаюсть сумніви, аніж довіру.
Так, неначе люди які їх пишуть або виконують держзамовлення, або намагаються показати оточуючим, що вони кращі, аніж є насправді…
Патріотичніші і більш люблячі)
Але… Такий настрій має місце бути, у випадку, якщо Ви юні)
Хотіла б на це сподіватись.
Успіхів)
мені 11 років
То я майже вгадала)))))
В такому випадку, можете вважати мене шанувальницею Вашого потягу до творчості)
У Вас пречудово виходить, як на Ваш вік)
дякую