rifmer.com Карта сайта

Я люблю Україну!

Я люблю Україну,
Рідний край мій люблю!
Він багатий своєю красою,
там де річка тече,
вітер хвиль наганяє.
Там де синєє небо,
пташки там літають.
У полі, у жовтім, пшениця росте.
Зранку як вийдеш сонце встає,
жайворонок пісню свою веде.
Йому соловейко допомагає,
Звучить дзвінко пісня -
не затихає!
Як згадую, вибіжу в поле,
квіток на віночок зберу.
І пісню заспіваю про Весну!
Україну всім серцем
Я ЛЮБЛЮ!

Автор готов к любой критике. Смелее!


Рейтинг произведения: 0,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:


Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.