Вірш про зайців
Он біжить по полю Зайчик
Сірий Зайчик-Пострибайчик.
До садочка в нього путь,
Там-бо яблучка ростуть.
Люблять яблучка зайчата:
І великі і малята.
Коли яблучка жують,
Вушка довші в них ростуть.
І капусту полюбляють,
А із морквою стрибають,
Як з жердиною в руці.
Ой кумедні ці зайці!
Замечания и советы приветствуются. В меру.
Оценки:
Алия - "3"
Дякую)))
І дійсно чудова збірочка вийшла) Дуже дитяча і сонячна)