rifmer.com Карта сайта

Вірш про Горобця

Мешкав в місті Горобець,
Дзига-Дрига-Вертунець.
Краще всіх літав , стрибав,
На комашок полював.
Неабиякий мав хист -
Хробака ловив за хвіст,
Таргана за лапку
І за крильця бабку.
Незабаром йде зима
І комашок вже нема.
Тож в, дітки, не сидіть -
Годівниці всі робіть.
Сипте жита і гороху
Гречки і пшона потроху.
От і буде горобцям
Що обідати…Ням-Ням.

Замечания и советы приветствуются. В меру.


Рейтинг произведения: 3,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:

Алия - "3"

Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.