Вірш про Тимоху
Сидить кіт біля воріт
Сірі вуха і живіт.
Хто іде — він тихо нявка,
Ніби каже всім: «Привіт».
А звуть його Тимохою.
Не дасть він кицькам спокою.
Шанувальник теплих днів,
Кращий із підкрадунів.
Йому нині пощастило -
Рибку смажену він з’їв
І шашлика шматочечок :
Ото такий він…Котичок.
Замечания и советы приветствуются. В меру.
Оценки:
Алия - "3"belash-eugeny - "3"
Ото ж таки ты Котичок.
)))