rifmer.com Карта сайта

На добраніч

Нічка темна вже на дворі,
Увімкнуло небо зорі.
Ледве дмуха вітерець,
Спить під дахом горобець.
Хто, малята, ще не спить?
В кого киця тупотить?
В кого песик вуха чуха? -
Теж їх спатонькі ложіть.
Перед тим , як спать лягати,
Чистіть зуби. мийте п’яти,
Мамі з татом посміхніться,
В теплу ковдру загорніться
І насняться вам нехай
Сни солодкі! Баю-бай !

Замечания и советы приветствуются. В меру.


Рейтинг произведения: 3,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:

Алия - "3"
Лана - "3"

Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.