rifmer.com Карта сайта

Вірш про жабенят

В небі сонечко сія.
Йшов гулять до річки я.
Бачу: в річці голова
Мені каже: « Ква.. Ква..»
Очі витріщає
Бульбашки пускає.
Мокре, зелененьке
Жабеня маленьке.
Поряд, з самого із дна
Друга жабка вирина,
Але каже вже не так:
«Квак… Квак…»
І таке там почалось…
Де тих жабок набралось.
Я почав їх рахувать -
Вийшло двісті тридцять п’ять,
А далі я вже збився -
Давненько в школі вчився.
І всі вони гарлають,
Аж вуха закладають.
Отакі, малята,
Крикливі жабенята.

Замечания и советы приветствуются. В меру.


Рейтинг произведения: 3,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:

Алия - "3"
belash-eugeny - "3"
Лана - "3"

Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.