rifmer.com Карта сайта

Вірш про Ведмедя

Он у лісі йде Ведмідь, туп-туп.
На узліссі бачить він старий дуб.
А за дубом тим вуликів тьма,
Меду повно і варти нема.
- Ой, Ведмідь, не хапай все підряд,
Трохи з’їв — залиши для малят.
Хай малята медочок жують
І міцні, як ведмеді, ростуть.

Замечания и советы приветствуются. В меру.


Рейтинг произведения: 3,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:

Алия - "3"
gulim - "3"
belash-eugeny - "3"
Лана - "3"

Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.