rifmer.com Карта сайта

Вірш про Їжачка

Біг у лісі Їжачок
Кожушок із голочок.
Він на спині ніс грибочки:
П’ять опеньок і сморчок.
Ось він Білочку зустрів,
Дуже подрузі зрадів
Бо всі білки з їжаками
Із родини гризунів.
З-під реп’яшного куста
Шмига носом неспроста:
Чує поряд десь суниці,
А суниці ж смакота.
Їжаки йдуть по суниці,
Не лякаються лисиці,
Бо гуртом вони їй легко
Можуть надавать по пиці.
Стережіться хижаки
Коли разом їжаки!

Замечания и советы приветствуются. В меру.


Рейтинг произведения: 3,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:

belash-eugeny - "3"
Алия - "3"
gulim - "3"
Лана - "3"

Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Комментарии (2)

  1. Уважаемый автор, Ваше произведение было опубликовано на странице Рифмеркома в сети Гугл+.

    Желаем Вам вдохновения)

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.