Коли народжувалась Муза (сонет) (З нагоди Всесвітнього дня поезії)
Коли народжувалась Муза,-
Сурмили янголи з-за хмар,
Бог посміхався в білі вуса
І забував про свій вівтар.
Поет натягував картуза,
З віршами квіти ніс у дар,
В’язав на хустці жирний вузол,
Червоним мітив календар.
Бо синьооке і біляве
До нього прилітало шось.
Він забував негайні справи,
За ніс щіпав — чи не здалось,
Чекав наступної появи.
Отак усе розпочалось.
Замечания и советы приветствуются. В меру.
Оценки:
belash-eugeny - "10"