Весна починається з неба
Я знаю напевно – Весна починається з неба.
Спочатку ви чуєте подих весняний зі сходу,
Якому бруньки на деревах пробуджувать треба
І пісню грайливу струмкам заряджати у воду.
Вітри ще холодні, але я знутра вже тепліший,
І очі ясніші, і руки набралися сили.
Весна починається з неба. А згодом і вишні
Немов наречені до шлюбу, вберуться у біле.
Розвидниться простір, розсунуться межі навколо,
Розчуються співи пташині аж до небокраю
І з ранку до вечора гучно гудітимуть бджоли.
Весна починається з неба!
Напевно!
Я знаю!
Замечания и советы приветствуются. В меру.
Оценки:
Дмитрий - "10"Лелит - "10"
Tria - "10"
♕ Школотавр ♕ - "10"
Agata - "10"
gulim - "10"
Да, весна начинается с неба…
Как вы? Вы в безопасности?
Дуже красиво!
Большое спасибо, девушки! С 8 Марта всех!
Я просто рада слышать тебя, Олег.
Мирного неба
всем!
Ближайшие родственники мне перевели, нам понравилось, спасибо.
Во благо. Что ж Вы молчали?) Я б и сам вам перевёл.
Дык…) У меня вон тут рядом со мной ближайший родственник (родом с Киева) разговаривает на нём.
Жалко, папа мой (родом с Волынской обасти) в том году ушёл. Я бы почитала ему.
А Вам здоровья и новых стихотворений.