Маленькая…
Маленькая дзяўчынка аднойчы запытала
у п’янага радзіцеля: «У чым жа сэнс жыцця?»
І бацька спрабаваў ёй адказаць. Ды мала
было дзяўчынке гэтага. І бацька збіў дзіця.
Оценки:
Сергей (модератор) - "10"Partizan - "10"
Маленькая дзяўчынка аднойчы запытала
у п’янага радзіцеля: «У чым жа сэнс жыцця?»
І бацька спрабаваў ёй адказаць. Ды мала
было дзяўчынке гэтага. І бацька збіў дзіця.
Оценки:
Сергей (модератор) - "10"
Черный юмор?
Но очень глубокая философия. Правильно! Нечего задавать лишних вопросов!
Вася, толькі сення ўбачыла, твой твор з глыбокім сэнсам.Цудоўна! Ныша мова павінна гучаць і тут…