З наступаючим Новим Роком, друзі!
Рік минає, залишилась мить.
Вже завмерла в чеканні земля…
Ось на крилах майбутнього мчить
Новий Рік, Новий Рік-немовля.
Що з собою несе він до нас? -
Наші мрії — намисто бажань…
Хай зірками посиплеться враз
Срібний дощ Новорічних вітань!!!
Оценки:
Тётя Таня - "10"
Спасибо, Ирина! И Вас с наступающим! )