rifmer.com Карта сайта

Сонце знову

Сонце знову виринає з хмари.
Та невже по колу новий день?
А душа з душею загравала,
ллючи про любов струмок з пісень.
Знову хмара обіймає сонце
лагідно, як те своє дитя.
А душа з душею загравала
вірш чита про чисті почуття.
Не важливо сонце то чи хмара,
бо душа заквітчана, як гай.
Знаешь, для душі потрібно мало:
їй би тільки закохатись дай!


Рейтинг произведения: 0,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:


Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.