rifmer.com Карта сайта

Жаночае каханне (на белоруском языке)

Жаночае каханне,
як раніцой раса,
Такое чыстае ідзе ад сэрца,
Як бліскавіца ці вяселкава краса,
ў яе вачах яскравым
промнем адаб, ецца.
Жаночае каханне – гэта цуд,
Які яе узносіць да нябес.
Здаецца, ведае
і бачыць увесь люд,
якое шчасце ей даруе лес.
Яна ж, зачараваная каханнем,
Не хоча думаць ні аб чым другім,
яе ўсе мары толькі аб каханым,
яе адзіным, любым, дарагім.
Адданасць розніць
ад мужчын жанчыну.
Яе каханне – гэта песня сэрца!
І не шукайце
ў ім разважліва прычыну,
бо розуму яно не паддаецца.


Рейтинг произведения: 10,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:

Partizan - "10"
helgasof51 - "10"

Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Комментарии (6)

  1. Один из тех языков, который не знаешь, но… понимаешь. Красиво и завораживающе!

  2. Ольга, спасибо. Захотелось капельку Родины принести на сайт.

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.