rifmer.com Карта сайта

Я люблю вераснёвыя ночы

Я люблю вераснёвыя ночы,
Жоўтага лісця стрыманы шэпт;
І, як ноч, твае чорныя вочы,
І да працы ўзнёслы імпэт.

Я люблю вераснёвае сонца,
Ззяе гуллiва нам з вышыні;
Купал неба блакітны, бясконцы;
І твае, быццам шоўк, валасы.

Я люблю вераснёвыя хмары,
Меладычныя стукі дажджу;
Твае рукі, усмешку на твары
Я люблю, я люблю, я люблю.

Автор готов к любой критике. Смелее!


Рейтинг произведения: 0,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:


Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Комментарии (3)

  1. Понять то не составляет труда, но рифмы местами хотелось бы поточнее.
    *Жоўтага лісця стрыманы шэпт; — я бы первые два слова местами поменял

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.