rifmer.com Карта сайта

Весна починається з неба

Я знаю напевно – Весна починається з неба.
Спочатку ви чуєте подих весняний зі сходу,
Якому бруньки на деревах пробуджувать треба
І пісню грайливу струмкам заряджати у воду.

Вітри ще холодні, але я знутра вже тепліший,
І очі ясніші, і руки набралися сили.
Весна починається з неба. А згодом і вишні
Немов наречені до шлюбу, вберуться у біле.

Розвидниться простір, розсунуться межі навколо,
Розчуються співи пташині аж до небокраю
І з ранку до вечора гучно гудітимуть бджоли.
Весна починається з неба!
Напевно!
Я знаю!

Замечания и советы приветствуются. В меру.


Рейтинг произведения: 10,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:

Дмитрий - "10"
Лелит - "10"
Tria - "10"
♕ Школотавр ♕ - "10"
Agata - "10"
gulim - "10"

Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Комментарии (8)

  1. Да, весна начинается с неба…

  2. Как вы? Вы в безопасности?

  3. Ближайшие родственники мне перевели, нам понравилось, спасибо.

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.