Родная Мова
Кожны Аўтар павінен мець хаця б адзін верш на роднай мове. Лiчу, што магу лепш, але…
____________
Складаць на роднай мове вершы,
Як музыку пiсаць:
Заўжды была i будзе лепшай -
Што ёсць, то не адняць!
Оценки:
Добрый - "10"Kalinka - "10"
Гэта ж вельмі добра, Насця!
Ў кожнай літары — цяплынь;
Роднай мовы гукі — шчасце
І майго кахання плынь.
Дзякуй табе, дзіўная рыфмеркомаўская кветка!
Яўгенiй, дзякуй!
вельмі прыемны экспромт!
я спрабую напiсаць працяг)
10 Согласен
Это белорусский язык? Или ошибаюсь?
Коротко и понятно, как ни странно — впервые читаю на белорусском.
Вось бачыце,шаноўная Ніколь,як гэта цудоўна — разумець адну з самых спрадвечных славянскіх моў,адчуваць яе музычнасць.
Калі адмін Дзіма зверне маю старонку,там можна адшукаць яшчэ беларускамоўны санет «Касмічнае прывітанне». Запрашаю,калі ласка.
Странно, мне отвечает, что Вашей страничке нету.
После установки аватарки страничка временно пропала,но,как уверяет Дима,она в целости и сохранности скоро будет восстановлена.
404: Страница не существует или была перенесена.
Нiколь i Алег! мне прыемна, што завiталi!
Українська мова мне чуточку ближе будет, однако с грехом пополам без Гугла-переводчика я поняла и эту мову))) Не буду выёживаться, скажу на родном русском — понравилось
дописываю ещё пару строчек) вдохновилась
Вельмі здзівіўся, што мы, атрымліваецца, землякі! Не чакаў. Але — ўсяго найлепшага! Натхнення і літаратурных поспехаў!
яшчэ з працягам ёсць)
дзякуй! натхненне мне не пашкодзiць! наадварот — спатрэбiцца! больш за ўсё — зараз…
Вось бачыце, Дзмітрый Хведаравіч,як цудоўна,калі ёсць землякі на Рыфмяры! Цяпер я ведаю чатырох: Вы,Насця,Васіль Злы і я.
Піхну і я на мове што-небудзь.
круто, белорусская диаспора)