rifmer.com Карта сайта

Сон, викликаний польотом джмеля

Рідкісний дуже і особливий джміль я,
Бо від самого Морфея отримав дар –
Сни чудернацькі навіщую на дозвіллі,
Як вилітаю ранесенько по нектар.

Діло сумлінно робилося, за порядком,
Бо працьовиті, без винятку, всі джмелі.
Але розсердив мене хитровусий дядько,
Дуже відомий художник – сеньйор Далі.

Дупка біленька літа навкруги граната,
Риба піраніста, тигрів – аж пара штук,
Слон довгоногий, хмаринок біленьких вата.
Навіть насюрив з багнетом карамультук.

Маєте рвану крижину. А вже над нею
Вашая Гала, роздягнена до гола.
Але у Вас відсебеньки і ахінея.
Скажіть, Сальвадоре,– то звідки ота бджола?

Замечания и советы приветствуются. В меру.


Рейтинг произведения: 10,00
(Вы не можете голосовать, справка)
Загрузка ... Загрузка ...

Оценки:

Лилит Мазикина - "10"
belash-eugeny - "10"
Дмитрий - "10"

Поделитесь или добавьте в закладки в два клика:

Комментарии (4)

  1. Нiколи не розумiв, що дотепний Далi намагався довести отакими своїми малюнками… Тому не можу вiдреагувати адекватно. Без оцiнки, прошу пробачення.

  2. Хитроусый! — почему-то именно этот образ прямо отпечатался
    Даже сходила поглядеть на картину. Там действительно не шмель, а пчела

  3. Дали, конечно, прикольный. Но и только. А стих ничо так.

Добавить комментарий

Для отправки комментария вы должны авторизоваться.